Web
Analytics
Bezoek onze toonzaal - Urban Steel

Producten

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Corona COVID-19

Wegens de huidige maatregelen betreffende het corona virus zien we ons genoodzaakt om de winkel te sluiten en geen afspraken meer in te plannen.

Opmetingen, leveringen en plaatsingen worden tot het minimum beperkt of opgeschort. Deze maatregelen gelden voorlopig alvast tot 3 april.

We blijven beperkt bereikbaar via telefoon 052 52 58 27 of mail info@urbansteel.be voor offerte aanvragen en algemene informatie.

 

Wat vindt u in onze toonzaal?

Of u nu op zoek bent naar een handgreep, een trapleuning of balustrade, binnen- of buitentrap, u kan alles komen bekijken en bevoelen. Er zijn talloze combinaties mogelijk maar bij Urban Steel krijgt u een realistisch beeld van alle mogelijke inox en staal toepassingen voor in en rond het huis.

Ook balustrades of borstweringen, uitgevoerd in glas, komen bij ons voldoende aan bod. We gaan zelfs een stapje verder en voorzien sommige glazen borstweringen van led verlichting.

Om uw interieur een mooi, modern en vooral blijvend extraatje te geven, heeft u bij Urban Steel ook voldoende keuze uit verschillende soorten huisnummers en deurbellen, al dan gepersonaliseerd met de familienaam, ... alles is mogelijk.

Bezoek onze toonzaal

Graag een seintje op 052 52 58 27. Wij ontvangen u graag na een afspraak. Zo kunnen wij voldoende aandacht en tijd besteden aan uw project.

 

Adres

 

URBAN STEEL

Brusselsesteenweg 296

9280 Lebbeke

 

U kan ons telefonisch bereiken op 052 52 58 27.

Hier kan u zowel terecht met commerciële als technische vragen.

 

U kan ook steeds een e-mail sturen naar info@urbansteel.be.

Indien u uw naam, adres en telefoonnummer doorstuurt, kunnen wij contact met u opnemen.

 


Grotere kaart weergeven

 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.