Balustrade in inox met glas

inox met glas

 

                         ONTWERP    

Een borstwering in inox, in combinatie met glas, zorgt voor een volledig afgesloten geheel en laat tegelijkertijd veel licht door.

 

                         MATERIAAL 

Voor een borstwering in inox wordt er geborstelde inox (satijn) gebruikt. Inox heeft heel wat voordelen: het is roestvast, slijtvast en tijdloos. Het glas dat standaard gebruikt wordt voor een borstwering uit inox, is gelaagd glas. Gelaagd glas is veiligheidsglas en wordt door glasklemmen op zijn plaats gehouden.

 

                         MONTAGE    

Een borstwering in inox is een modulair systeem dat ter plaatse geassembleerd kan worden. Afhankelijk van de situatie, worden de buizen al dan niet op voorhand voorbereid. Aanpassingen zijn altijd ter plaatste mogelijk. Het glas wordt opgemeten wanneer het frame volledig gemonteerd en geplaatst is. De plaatsing van het glas gebeurt in een tweede fase.

 

                         ZELFBOUW  

Deze borstweringen kunnen ook aangeboden worden als zelfbouwpakket. Urban Steel bereidt alle materialen voor, u zorgt zelf voor de plaatsing. Tijdens het hele proces staan wij u bij met technisch advies.

 

terrasafsluiting in inox met glas borstwering in inox en glas

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                             OPTIES  

 

bevestiging  BEVESTIGING

De verticale steunen kunnen zowel op de vloer als tegen de muur van het terras geplaatst worden. Voor beide situaties zijn verschillende opties mogelijk.


 

verbinding  VERBINDING

De overgang van de verticale naar de horizontale buis kan op verschillende manieren gebeuren. Ofwel kiest men voor een versmalling aan de bovenzijde van de verticale paal, zodat dit het geheel wat luchtiger maakt. Ofwel kiest men voor een doorlopend effect, zodat alles juist één geheel vormt.


 

soorten glasklemmen  SOORTEN GLASKLEMMEN

Er zijn verschillende soorten glasklemmen in verschillende vormen. U heeft de keuze uit ronde, vierkante en rechthoekige glasklemmen.


 

mat glas  KEUZE VAN HET GLAS

Naast helder glas kan er ook gekozen worden voor mat (ondoorzichtig) glas. Indien er geopteerd wordt om de bovenzijde van het glas vrij te laten, wordt aangeraden om gebruik te maken van veiligheidsfolie type DG41. Deze folie is bestand tegen alle omstandigheden buiten en zal hierdoor niet delamineren.