Balustrade met verticale staven

borstwering met gelakte staven

 

terrasafsluiting met staven

 

                         ONTWERP    

Een stalen borstwering is mooi door zijn eenvoud. Er wordt gebruik gemaakt van platte, stalen elementen, waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat en een uiterst slank profiel. 

 

                         MATERIAAL 

Deze terrasafsluitingen worden ambachtelijk vervaardigd. Hierdoor zijn er talloze variaties mogelijk en kan deze aangepast worden aan persoonlijke wensen. Al deze borstweringen worden gemetalliseerd en gepoederlakt. Hierdoor krijg je een duurzame bescherming tegen corrosie en een perfecte afwerking.

 

                         MONTAGE    

Deze borstweringen worden naadloos afgewerkt voor het lakken en indien mogelijk als één geheel geplaatst.

 

      VEILIGHEIDSNORMEN    

In sommige situaties voldoet deze leuning niet aan de geldende veiligheidsnormen (NBN B 03-004). Voor meer informatie omtrent deze veiligheidsnormen kan u terecht op www.urbansteel.be/content/68-veiligheidsnormen.

 

terrasafsluiting met gelakte staven terrasafsluiting met gelakte staven

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                             OPTIES  

 

kleur staven  KLEUR

U kan zelf de kleur van de lak kiezen: een contrasterende kleur, een opvallende kleur, of een RAL-kleur die bij de rest van uw woning past.


 

aantal staven  AANTAL STAVEN

Het aantal staven is een persoonlijke keuze. Hierbij is niet alleen het esthetisch aspect belangrijk, maar speelt ook de veiligheid een rol.


 

verticale staven  VERTICALE STAVEN

Bij deze borstweringen kan er ook gewerkt worden met verticale staven. Deze terrasafsluitingen geven een verrassende en verfrissende uitstraling en zijn niet beklimbaar.


 

bevestiging staven  BEVESTIGING

De verticale palen kunnen zowel op de vloer als tegen de muur van het trapgat of vide geplaatst worden. Voor beide situaties zijn verschillende opties mogelijk.