Stalen trap met gelakte treden

stalen trappen met gelakte treden

 

                         INFO          

Een wit gelakte stalen trap is het ultieme voorbeeld van een minimalistische, strakke trap. Uiteraard zijn alle RAL-kleuren mogelijk. Door gebruik te maken van massieve, stalen treden van slechts 10 mm dik, vormt deze trap een uniek samenspel van pure vormen en lijnen.

 

                         MATERIAAL 

Een stalen trap met gelakte treden krijgt een laag van duurzame poederlak, waardoor de trap een strakke en minimalistische uitstraling krijgt. De trap wordt altijd volledig gemonteerd alvorens deze wordt gepoederlakt. Gelakte trappen zijn onderhoudsvriendelijk en bij normaal gebruik slijtvast.

 

                         MONTAGE    

Doordat deze trappen in hun geheel gelakt worden, worden ze ook, indien mogelijk, in één geheel in de voorziene ruimte binnengebracht en geplaatst.

 

                         ONTWERP    

Met staal heb je heel wat vrijheid en mogelijkheden qua ontwerp. De treden kunnen bijvoorbeeld heel dun zijn, waardoor het vooraanzicht heel slank is. Gelakte trappen zijn zeer mooi te combineren in een eigentijds interieur. Individuele ontwerpen, persoonlijke ideeën kunnen, binnen de technische vereisten, altijd uitgewerkt worden.

 

stalen trap met gelakte treden trap met wit gelakte treden
stalen trap met wit gelakte treden zwevende trap in gelakt staal

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

gesloten treden  GESLOTEN TREDEN

Bij een trap met gesloten treden worden er stalen tegentreden geplaatst. De trap kan op verschillende manieren gesloten worden. Er kan een overstekende, een scherpe of ronde neus gemaakt worden. Ook een z-vorm is mogelijk. Een trap met gesloten treden wordt meestal gebruikt als er zich onder de trap een ruimte bevindt of om te vermijden dat er vuil door de trap valt.


 

vrijstaand glas zonder bovenprofiel  BLOKTRAP

Een bloktrap is een variant op een trap met gesloten treden. De trap wordt zowel aan de boven- als de onderkant gesloten. Op deze manier krijg je het effect van een bloktrap.


 

vervangbare treden  VERVANGBARE TREDEN

Bij normaal gebruik zijn gelakte treden voldoende slijtvast. In sommige gevallen kan een trap het extreem te verduren krijgen en zou er slijtage van de treden kunnen optreden. In dit geval zijn vervangbare treden aan te raden. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het geluid gedempt wordt en de trap muisstil wordt.


 

glazen bordes  GLAZEN BORDES

Een bordes in glas combineert super mooi met een stalen trap. Een glazen bordes creëert ook extra licht onder de trap.