Stalen trap met gesloten treden

stalen trap met stalen treden

 

                         INFO          

Stalen trappen hebben dankzij hun natuurlijke eigenschappen een warme uitstraling, maar brengen toch een moderne en strakke toets in de woning. Bij een trap met gesloten treden worden er stalen tegentreden geplaatst. De trap kan op verschillende manieren gesloten worden. Een trap met gesloten treden wordt meestal gebruikt als er zich onder de trap een ruimte bevindt of om te vermijden dat er vuil door de trap valt.

 

                         MATERIAAL 

Een trap in warmgewalst staal heeft een specifieke uitstraling. Bij het warmwalsen van staal ontstaat er een laag koolstof die de bovenste laag vormt van het staal. Dit geeft de mooie, zwarte kleur. Er kan ook gekozen worden voor gelakt staal, waarbij er een poederlak wordt aangebracht in een RAL-kleur die bij de rest van uw woning past.

 

                         MONTAGE    

De trap wordt in stukken ter plaatse gebracht en verder afgewerkt. Zo zijn er minder montagekosten, wat leidt tot een voordelige oplossing.

 

                         ONTWERP    

Een trap in warmgewalst staal heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar is ook strak. Met staal heb je heel wat vrijheid en mogelijkheden qua ontwerp. Individuele ontwerpen, persoonlijke ideeën kunnen, binnen de technische vereisten, altijd uitgewerkt worden. 

 

gelakte trap met gesloten treden zwevende trap met gesloten treden

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                             OPTIES  

 

rechte neus  TREDEN MET RECHTE NEUS

Deze treden vormen een rechte hoek.


 

Z-vorm  TREDEN IN Z-VORM

Bij deze treden uit één stuk wordt het staal geplooid in een Z-vorm.


 

trapneus  TREDEN MET TRAPNEUS

Bij deze treden wordt er ook een rechte hoek gevormd, maar zit de tegentrede wat verzonken.


 

draagstructuur  VERSCHILLENDE DRAAGSTRUCTUREN

Afhankelijk van waar de trap zich bevindt, bijvoorbeeld tussen twee muren, in het midden van een ruimte of langs één muur, kunnen er verschillende draagstructuren zijn. Dit kan een gekartelde basis zijn, een centrale koker, of de trap kan zwevend zijn (bevestigd in de muur).