Stalen trap met schuine trapwang

stalen trap met schuine wang

 

                         INFO          

Stalen trappen hebben dankzij hun natuurlijke eigenschappen een warme uitstraling, maar brengen toch een moderne en strakke toets in de woning. Een schuine trapwang oogt slank. Stalen trappen zijn zeer mooi in combinatie met hout en glas. Er kan ook gekozen worden voor gelakt staal.

 

                         MATERIAAL 

Een trap in warmgewalst staal heeft een specifieke uitstraling. Bij het warmwalsen van staal ontstaat er een laag koolstof die de bovenste laag vormt van het staal. Dit geeft de mooie, zwarte kleur. Koolstof is enorm hard en vormt daardoor een slijtvaste laag. Er komt een natuurlijke tekening met donkergrijze en blauwe accenten naar boven. Dit maakt de trap tijdloos en niet gebonden aan modetrends. De trap wordt behandeld, maar heeft toch een onbehandelde look. Deze behandeling is eenmalig en accentueert de natuurlijke tekening in het staal.

 

                         MONTAGE    

De trap wordt in stukken ter plaatse gebracht en verder afgewerkt. Zo zijn er minder montagekosten, wat leidt tot een voordelige oplossing.

 

                         ONTWERP    

Een trap in warmgewalst staal heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar is ook strak. Met staal heb je heel wat vrijheid en mogelijkheden qua ontwerp. De treden kunnen bijvoorbeeld heel dun zijn, waardoor het vooraanzicht heel slank is. Individuele ontwerpen, persoonlijke ideeën kunnen, binnen de technische vereisten, altijd uitgewerkt worden. 

 

stalen trap met schuine wang trap in staal met schuine wang

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

houten treden  TREDEN 

De treden kunnen gemaakt worden in staal, maar ook in hout of glas.


 

trapleuning glas  TRAPLEUNING IN GLAS

Een trapleuning in vrijstaand glas kan in de trapwang ingewerkt worden voor een strakke look. 


 

trapleuning in staal met glas  TRAPLEUNING IN STAAL MET GLAS

Het is ook mogelijk om een combinatie van staal en glas te maken. Verschillende vormen en variaties zijn hierin mogelijk.


 

stalen trapleuning  TRAPLEUNING IN STAAL

Een stalen trapleuning is mooi door zijn eenvoud. Er worden strakke, platte elementen gebruikt waardoor het slanke karakter behouden blijft.