Trap met houten treden

Trappen met houten treden

 

                         INFO          

Een combinatie van staal en hout, warm en koud. Een stalen trap met houten treden brengt sfeer en gezelligheid in uw woning. U kiest het type hout dat het best wij uw woning past. Licht, donker, beuk, eik, alles is mogelijk. Hout combineert zeer mooi met donkere, stalen trapwangen, maar ook met wit gelakte trapwangen.

 

                         MATERIAAL 

Een trap in warmgewalst staal is zeer mooi in combinatie met hout, een combinatie van koud en warm. U kiest het type hout dat het best bij uw woning past. Naast het zwarte staal, kan u ook kiezen voor een (wit) gelakte trap. De houten treden zijn 30-40 mm dik.

 

                         MONTAGE    

Een stalen trap wordt in stukken in de ruimte gebracht en ter plaatse gelast. Gelakte trappen worden in één stuk geplaatst. De houten treden worden ter plaatse gemonteerd.

 

                         ONTWERP    

Door de keuze van het hout, in combinatie met het koele, zwarte staal of het strakke gelakte staal, bepaalt u zelf de look van uw trap. Ook qua vorm is er heel wat mogelijk: een rechte vorm, trappen met een kwartdraai (verdreven treden), trappen met een bordes ...

 

gelakte trap met houten treden stalen trap met houten treden

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

houtsoorten  HOUTSOORTEN

Er kan gekozen worden uit verschillende houtsoorten zoals beuk, eik, mahonie, wenge enz. Er is ook een ruime keuze aan beitssoorten.


 

trapwang  TRAPWANG

Als variant op een standaard trapwang kan de trapwang ook schuin gemaakt worden aan beide zijden of gekarteld aan één zijde en schuin aan de onderzijde. Een trapwang kan ook volledig op maat gemaakt worden naar elke smaak of wens.


 

glazen bordes  GLAZEN BORDES

Een bordes in glas combineert super mooi met een stalen trap. Een glazen bordes creëert ook extra licht onder de trap.