Trapleuning in inox met kabels

trapleuning met kabels

trapleuning met kabels

 

                         ONTWERP    

Een trapleuning met kabels is een heel luchtige oplossing. Door gebruik te maken van dunne kabels in plaats van traditionele staven, trekt deze trapleuning veel minder de aandacht en belemmert het zicht veel minder. Hierdoor krijg je een strak resultaat. Opgelet: er gelden een aantal veiligheidsnormen voor borstweringen (NBN B 03–004). U kan deze raadplegen op www.urbansteel.be/content/68-veiligheidsnormen.

 

                         MATERIAAL 

Voor deze trapleuning in inox wordt er geborstelde inox (satijn) gebruikt. Inox heeft heel wat voordelen: het is roestvast, slijtvast en tijdloos.

 

                         MONTAGE    

Een trapleuning met kabels in inox is een modulair systeem dat ter plaatse geassembleerd kan worden. Afhankelijk van de situatie, worden de buizen al dan niet op voorhand voorbereid. Aanpassingen zijn altijd ter plaatste mogelijk.

 

                         ZELFBOUW  

Deze trapleuningen kunnen ook aangeboden worden als zelfbouwpakket. Urban Steel bereidt alle materialen voor, u zorgt zelf voor de plaatsing. Tijdens het hele proces staan wij u bij met technisch advies.

 

trapleuning in inox met kabels trapleuning in inox met kabels

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                              OPTIES  

 

bevestiging  BEVESTIGING

De verticale steunen kunnen zowel op de treden als tegen de zijkant van de trap geplaatst worden. Voor beide situaties zijn verschillende opties mogelijk.


 

verbinding  VERBINDING

De overgang van de verticale naar de horizontale buis kan op verschillende manieren gebeuren. Ofwel kiest men voor een versmalling aan de bovenzijde van de verticale paal, zodat dit het geheel wat luchtiger maakt. Ofwel kiest men voor een doorlopend effect, zodat alles juist één geheel vormt.


 

bevestiging kabels  BEVESTIGING KABELS

De horizontale kabels kunnen zowel tussen als vóór de palen bevestigd worden.


 

aantal kabels  AANTAL KABELS

Het aantal kabels is een persoonlijke keuze. Hierbij is niet alleen het esthetisch aspect belangrijk, maar speelt ook de veiligheid een rol.