Trapleuning met inox staven

trapleuning inox staven

trapleuning met inox staven

 

                         ONTWERP    

Een trapleuning met horizontale staven is reeds lang een vaste waarde. Er worden dunne horizontale staven binnen een inox frame geplaatst. Door te spelen met het aantal staven en de verschillende manieren van bevestigen kan een andere look gecreëerd worden. Opgelet: er gelden een aantal veiligheidsnormen voor borstweringen (NBN B 03–004). U kan deze raadplegen op www.urbansteel.be/content/68-veiligheidsnormen.

 

                         MATERIAAL 

Voor een trapleuning in inox wordt er geborstelde inox (satijn) gebruikt. Inox heeft heel wat voordelen: het is roestvast, slijtvast en tijdloos.

 

                         MONTAGE    

Een trapleuning met staven in inox is een modulair systeem dat ter plaatse geassembleerd kan worden. Afhankelijk van de situatie, worden de buizen al dan niet op voorhand voorbereid. Aanpassingen zijn altijd ter plaatste mogelijk.

 

                         ZELFBOUW  

Deze trapleuningen kunnen ook aangeboden worden als zelfbouwpakket. Urban Steel bereidt alle materialen voor, u zorgt zelf voor de plaatsing. Tijdens het hele proces staan wij u bij met technisch advies.

 

trapleuning in inox met staven trapleuning inox staven

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

bevestiging  BEVESTIGING

De verticale palen kunnen zowel op de vloer als tegen de muur van het trapgat of vide geplaatst worden. Voor beide situaties zijn verschillende opties mogelijk.


 

verbinding  VERBINDING

De overgang van de verticale naar de horizontale buis kan op verschillende manieren gebeuren. Ofwel kiest men voor een versmalling aan de bovenzijde van de verticale paal, zodat dit het geheel wat luchtiger maakt. Ofwel kiest men voor een doorlopend effect, zodat alles juist één geheel vormt.


 

bevestiging staven  BEVESTIGING STAVEN

De horizontale staven kunnen zowel tussen als vóór de palen geplaatst worden.


 

aantal staven  AANTAL STAVEN

Het aantal staven is een persoonlijke keuze. Hierbij is niet alleen het esthetisch aspect belangrijk, maar speelt ook de veiligheid een rol.