Offerte aanvragen

Offerte

Indien u een offerte wenst, kan u in de eerste plaats gebruik maken van onze product configurator en offertesysteem. U kiest het product dat u nodig heeft in onze categorieën (trappen, trapleuningen, balustrades) of u maakt een productkeuze in onze realisaties of inspiratie pagina. Wanneer u op de productpagina bent aanbeland, kan u d.m.v. van de verschillende keuzemenu’s uw persoonlijk product samenstellen. Indien u niet bent ingelogd, kennen we uw woonplaats niet, en houden we voor de plaatsing rekening met een gemiddelde rijtijd voor onze techniekers. U kan ter controle van uw configuratie uw offerteaanvraag doorsturen naar een Urban Steel medewerker.

Afspraak

Indien u uw configuratie wenst te bespreken met een Urban Steel medewerker of indien u een bezoek wenst te brengen aan de toonzaal, kan u hier een afspraak inplannen.

Plan een afspraak

Klantendienst

Je kan bij ons terecht met al jouw vragen.

Consulteer alvast onze 'veel gestelde vragen' (FAQ) en je vindt wellicht een antwoord op jouw specifieke vraag.

FAQ

 

Blijf je toch met een vraag zitten, dan kan je ons telefonisch bereiken
of een e-mail sturen.

Contactgegevens

Offerteformulier

Indien u een offerte wenst aan te vragen via het onderstaande offerteformulier, dient u rekening te houden met een langere wachttijd.

Om een goede inschatting van uw situatie te maken, vragen we u om de onderstaande gegevens zo compleet mogelijk in te vullen en om enkele foto’s en eventuele (ver)bouwplannen toe te voegen aan uw aanvraag. Onderaan deze pagina kan uw afbeelding uploaden.

Alvast bedankt.