Web
Analytics
Maatwerk trappen - Urban Steel

Producten

trappen op maat

 

Urban Steel maakt trappen op maat, naar ieders smaak of wens. U bent bezig met een verbouwing of nieuwbouw en droomt van een trap die niet enkel functioneel is, maar ook in vorm uitblinkt. Of het nu voor binnen of voor buiten is, u wil een trap die gezien mag worden, maar waar u ook levenslang geniet van zal hebben. Want een trap is een fundamenteel onderdeel van uw woning en verdient de grootste aandacht.

 

Bekijk onze realisaties:

 

trappen met stalen treden gelakte treden glazen treden

Zwevende treden houten treden stenen treden

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

Indien u een trap voor binnen of buiten wenst, een loopbrug in glas of staal nodig heeft, ook hiervoor kan u terecht bij Urban Steel. Of het nu gaat om een eenvoudige trap, een trap met een kwart draai, een trap met verdreven treden, een trap met een bordes, alles is mogelijk.

 

 Rechte trap                             Trap met bordes                      Trap met dubbel bordes

 

Trap met 4 verdreven treden     Trap met 8 verdreven treden    Trap met 12 verdreven treden

 

Urban Steel is voornamelijk gespecialiseerd in stalen trappen. Stalen trappen hebben dankzij hun natuurlijke eigenschappen een warme uitstraling, maar brengen toch een moderne en strakke toets in de woning.


trap in staal

 

Urban Steel denkt met u mee. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, houden rekening met de mogelijkheden van materialen, de technische aspecten en het esthetische. Wij zorgen ervoor dat uw trap past en hét pronkstuk wordt van uw woning.

 

stalen trap met glazen treden stalen trap met houten treden
stalen trappen met gelakte treden stalen trap met open treden

 

Bij een trap is de trapwang bepalend van het totale uitzicht van uw trap. Een trapwang kan verschillende vormen aannemen: schuin, gekarteld, gebogen... U kiest welke trapwang het best bij u en uw interieur past.

 

 

De treden maken de uitstraling van uw trap compleet. Bij Urban Steel heeft u keuze uit verschillende materialen zoals staal, gelakt staal, glas, hout, natuursteen enz.

 

materialen

 

Aarzel niet om uw droomtrap met ons te komen bespreken. U bent hiervoor altijd welkom in onze toonzaal na afspraak.

 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren