Web
Analytics
Gelakte buitentrap - Urban Steel

Producten

stalen trappen met gelakte treden

gelakte trap buiten

 

                         INFO          

Trappen in gelakt staal zijn veel strakker en minimalistischer dan bijvoorbeeld industriële trappen die ook vaak buitenshuis gebruikt worden. Individuele ontwerpen, persoonlijke ideeën kunnen, binnen de technische vereisten, altijd uitgewerkt worden. Met staal heb je heel wat vrijheid en mogelijkheden qua ontwerp. De treden kunnen bijvoorbeeld heel dun zijn, waardoor het vooraanzicht zeer slank is.

 

                         MATERIAAL 

Een stalen trap voor gebruik buitenshuis wordt volledig op maat vervaardigd. De trapwangen worden gesneden uit staal. Eerst worden de trapwangen gemetalliseerd en vervolgens gepoederlakt in een gewenste RAL-kleur. Dit zorgt ervoor dat de trap roestvrij wordt, en bij normaal gebruik slijtvast.

 

                         MONTAGE    

Doordat deze trappen in hun geheel gelakt worden, worden ze ook, indien mogelijk, in één geheel geplaatst.

 

gelakte buitentrap met industriële treden wit gelakte buitentrap

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                             OPTIES  

 

Gesloten treden  GESLOTEN TREDEN

Bij een trap met gesloten treden worden er stalen tegentreden geplaatst. De trap kan op verschillende manieren gesloten worden. Er kan een overstekende, een scherpe of ronde neus gemaakt worden. Ook een z-vorm is mogelijk.


 

trapwang gelakt  TRAPWANG

De trapwang kan schuin zijn aan beide zijden, gekarteld of gekarteld aan de bovenzijde en schuin aan de onderzijde. Een trapwang kan ook volledig op maat gemaakt worden naar elke smaak of wens.


 

vervangbare treden gelakt staal  SCHELPEN

Schelpen zijn aparte stukken gelakt staal die op de treden gelegd worden. Ze vormen een zeer goede oplossing wanneer de trap zeer intensief gebruikt wordt. De treden kunnen vervangen, en indien nodig, opnieuw gelakt worden. Er wordt ook een geluidsdempende laag voorzien.


 

industriële treden gelakt  GELAKTE INDUSTRIËLE TREDEN

Indien gewenst kunnen er ook industriële treden, type perfo, geplaatst worden. Dit soort treden uit gegalvaniseerd staal zijn voorzien van ronde gaatjes voor antislip- en afwateringsfuncties. Ze kunnen ook gelakt worden in dezelfde kleur van de trapwangen.


 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren