Web
Analytics
Trappen met glas bekleed - Urban Steel

Producten

Trap met glas bekleed

 

                         INFO          

Door een trap te bekleden met gelakt glas, bekomt men een uniek resultaat. Strakke, rechte lijnen gecombineerd met een glad oppervlak waardoor de kleuren schitterend tot hun recht komen.

 

                         MATERIAAL 

Een stalen trap kan bekleed worden met gekleurd glas. Het glas dat hiervoor gebruikt wordt, is Lacobel glas met een dikte van 6 mm. Lacobel heeft een laklaag aan de rugzijde van het glas. Het glas beschermt de laklaag tegen beschadiging en houdt zijn kleur en glanzende aanblik in perfecte vorm.

 

                         MONTAGE    

De glasplaten worden ter plaatse op de trap bevestigd. Hiervoor is een perfect vlakke ondergrond nodig.

 

                         ONTWERP    

Het gelakt glas kan aangebracht worden op de loopvlakken van een open trap of kan gebruikt worden om een bloktrap volledig te bekleden. Het glas, dat zowel glanzend als mat kan zijn, combineert in een hedendaags interieur zeer mooi met andere, ruwe materialen zoals hout en beton. Het Lacobel glas biedt ook heel wat mogelijkheden naar tinten en kleuren.

 

trap bekleed met glas trap bekleed met zwart en wit glas

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

bloktrap  BLOKTRAP

Een bloktrap is een variant op een trap met gesloten treden. De trap wordt zowel aan de boven- als onderkant gesloten. Op deze manier krijg je het effect van een bloktrap. De onderzijde van de trap is hierdoor ook volledig afgewerkt.


 

bestaande trap bekleden  BESTAANDE TRAP BEKLEDEN

Indien een bestaande trap met glas bekleed moet worden, is een perfect vlakke ondergrond noodzakelijk. Daarom kan het nodig zijn om de bestaande trap eerst te bekleden met hout. Hierop wordt dan het glas bevestigd.


 

glanzende of matte glaslak  GLANZENDE OF MATTE GLASLAK

Om een glanzende glaslak te bekomen, wordt een hoogkwalitatieve lak op de rugzijde van een heldere glasplaat aangebracht. Dit biedt een heldere, reflecterende aanblik, hetgeen een bijzonder kenmerkende look oplevert. Daarentegen om een matte glaslak te bekomen, wordt er lak aangebracht op de rugzijde van een met zuur gematteerde glasplaat. Dit biedt een gladde, satijnachtige aanblik, resulterend in een homogene structuur.


 

kleuren glaslak  KLEUREN GLASLAK

Er is een ruim gamma aan kleuren zowel in glanzende als in matte glaslak. De matte aanblik is ideaal in combinatie met de glanzende glaslak. Sommige kleuren zijn dezelfde in beide gamma’s, waardoor eindeloze designmogelijkheden worden gecreëerd.


 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren