Web
Analytics
Industriële trappen modulair - Urban Steel

Producten

industriele trappen

industriele trappen modulair

 

                         ONTWERP    

Deze modulaire, industriële trappen kunnen in vele gevallen voor een eenvoudige oplossing zorgen.

 

                         MATERIAAL 

De onderdelen van modulaire industriële trappen worden standaard gemaakt uit gegalvaniseerd staal. Het galvaniseren maakt het staal roestvrij en slijtvast. Dit sterke materiaal is dus zeer geschikt voor gebruik buitenshuis of in werkplaatsen.

 

                         MONTAGE    

Doordat deze trappen modulair zijn, is er geen opmeting of maatwerk nodig. Alle aanpassingen gebeuren tijdens de plaatsing.

 

                         ZELFBOUW  

Deze modulaire trap wordt ook aangeboden als zelfbouwpakket. Urban Steel bereidt alle materialen voor, u zorgt zelf voor de plaatsing. Tijdens het hele proces staan wij u bij met technisch advies.


modulaire industriële trap modulaire industriële trap

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

treden   SOORTEN TREDEN

Er zijn twee soorten treden beschikbaar voor industriële trappen: de perfotreden zijn treden met ronde gaatjes. Deze hebben een afwateringsfunctie en een antislipfunctie. De Stacotreden bestaan uit een roosterstructuur met vooraan een antislipneus. Deze treden zijn iets minder geschikt voor particulier gebruik. De vierkante openingen kunnen voor problemen zorgen wanneer de treden betreden worden met schoenen met fijne hakken, blote voeten of huisdieren. Er bestaan ook perfo- en Stacoroosters. Hiermee kan een bordes gecreëerd worden, wanneer dit nodig is, en volledig in dezelfde lijn ligt van de industriële trap.


 

trapwang  HELLINGSHOEK EN MONTAGE

Er zijn 3 lengtes van trapwangen: 3050 mm (11 treden), 3950 mm (14 treden) en 5000 mm (19 treden). Doordat de treden bevestigd worden in de sleufgaten, kan de hellingshoek gekozen worden tussen 30° en 60°. De schuine tussenafstand tussen de treden blijft dezelfde. Afhankelijk van de hellingshoek van de trapwang, wijzigt de verhouding optrede en aantrede.

 montage

bevestiging bevestiging 

De bevestiging van de trapwangen gebeurt op 2 punten bovenaan, aan de korte zijde van de trap.


 

breedte trap  BREEDTE VAN DE TRAP

De breedte van de trap wordt bepaald door de breedte van de treden. Deze bestaan in breedtes per 100 mm. Aan beide zijden van de trap moet men rekening houden met 50 of 60 mm voor de trapwang.


 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren