Web
Analytics
Menu Handgrepen - Urban Steel

Producten

handgrepen

 

Een handgreep tegen de muur is door zijn soberheid en elegantie een mooie eyecatcher. Er zijn talloze combinaties mogelijk, vandaar dat wij u graag helpen bij het kiezen van uw handgreep of trapleuning. Er moet rekening gehouden worden met technische aspecten, en uiteraard met wat u mooi vindt. Wij bieden zowel handgrepen aan in inox, aluminium, staal en gepoederlakt staal.

 

stalen handgreep inox handgreep

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

Handgreep met led-verlichting

 

Vandaag de dag is led verlichting niet meer weg te denken uit het interieur. Het is duurzaam, milieuvriendelijk en mooi. Je kan je trap of traphal subtiel verlichten met led verlichting die netjes verwerkt zit in de handgreep. U kan kiezen voor licht dat naar de muur schijnt of naar de trap. Wij kunnen verschillende steuntjes aanbieden om de handgreep aan de muur te bevestigen. U kan zelfs kiezen tussen een ronde of een vierkante handgreep.

 

stalen handgreep met led verlichting

 

 

Om een ledstrip netjes af te sluiten en te beschermen kunnen we een aluminium profiel aanbieden.

 

 

 

 

 

foto's handgrepen

 

Indien u graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangt, vragen wij u om een afspraak te maken op 052/52 58 27 of contact op te nemen via info@urbansteel.be. Gelieve een paar foto's mee te brengen van de situatie, alsook een paar afmetingen.

U kan altijd beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Onze erkende installateurs komen bij u langs met de door u gekozen handgreep. Zo bent u zeker van een correcte, technische opstelling.


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren