Web
Analytics
Raambalustrades - Urban Steel

Producten

raambalustrades

 

Een raambalustrade dient meestal geplaatst te worden als doorvalbeveiliging. Uw woning of bouwproject dient hierdoor niets van zijn uitstraling te verliezen. Een raambalustrade kan in dezelfde stijl van uw woning geplaatst worden. U heeft de keuze uit een raambalustrade uit glas of een raambalustrade met staven.

Opgelet: er gelden een aantal veiligheidsnormen voor raambalustrades (NBN B 03–004). U kan deze raadplegen op www.urbansteel.be/content/68-veiligheidsnormen.

 

raambalustrade in glas raambalustrade in glas en inox

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

Er zijn talloze combinaties mogelijk, vandaar dat wij u graag helpen bij het samenstellen van uw raambalustrade. Er moet rekening gehouden worden met technische aspecten, veiligheidsnormen en uiteraard met wat u mooi vindt.

 

foto's raambalustrades

 

Indien u graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangt, vragen wij u om een afspraak te maken op 052/52 58 27 of contact op te nemen via info@urbansteel.be. Gelieve een paar foto's mee te brengen van de situatie, alsook een paar afmetingen.

U kan altijd beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Onze erkende installateurs komen bij u langs met de door u gekozen balustrade. Zo bent u zeker van een correcte, technische opstelling.

 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren