Web
Analytics
Terrasafsluitingen - Urban Steel

Producten

terrasafsluitingen

 

Een terrasafsluiting met staven is de meest klassieke afsluiting. De staven kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

 

terrasafsluiting met staven

 

Een terrasafsluiting met glas is mooi omdat het uitzicht volledig behouden wordt, en kan ook dienst doen als windscherm. Voor privacy doeleinden kan er ook altijd geopteerd worden voor gezandstraald glas.

 

terrasafsluiting in glas

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

Er zijn talloze combinaties mogelijk, in gelakt staal, aluminium en inox, vandaar dat wij u graag helpen bij het samenstellen van uw terrasafsluiting. Er moet rekening gehouden worden met technische aspecten, veiligheidsnormen en uiteraard met wat u mooi vindt.

 

foto's terrasafsluitingen

 

Indien u graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangt, vragen wij u om een afspraak te maken op 052/52 58 27 of contact op te nemen via info@urbansteel.be. Gelieve een paar foto's mee te brengen van de situatie, alsook een paar afmetingen.

U kan altijd beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Onze erkende installateurs komen bij u langs met de door u gekozen balustrade. Zo bent u zeker van een correcte, technische opstelling.


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren