Web
Analytics
Vide en trapgat - Urban Steel

Producten

vide en trapgat

 

Bij een vide en trapgat staat veiligheid bovenaan. Maar het moet natuurlijk ook mooi zijn en passen in uw woning. Een trapgat kan voorzien worden van een borstwering met staven, glas of een combinatie van staal en glas.

Staven zorgen voor een open systeem en kan gemakkelijk doorgetrokken worden in de trapleuning zodat alles een conform geheel vormt. Glas zorgt voor een volledig afgesloten geheel en laat tegelijkertijd veel licht door.

 

borstwering in glas borstwering in staal

 

Er zijn talloze combinaties mogelijk, vandaar dat wij u graag helpen bij het samenstellen van uw borstwering, al dan niet in combinatie met een trapleuning. Er moet rekening gehouden worden met technische aspecten, veiligheidsnormen en uiteraard met wat u mooi vindt.

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

Indien u graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangt, vragen wij u om een afspraak te maken op 052/52 58 27 of contact op te nemen via info@urbansteel.be. Gelieve een paar foto's mee te brengen van de situatie, alsook een paar afmetingen.

U kan altijd beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst. Onze erkende installateurs komen bij u langs met de door u gekozen balustrade. Zo bent u zeker van een correcte, technische opstelling.

 

foto's trapgat

 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren