Web
Analytics
borstwering vrijstaand glas (binnen) - Urban Steel

Producten

vrijstaand glas

 

                         ONTWERP    

Vrijstaand glas vormt de perfecte borstwering in een hedendaagse, strakke woning. Ze vormt een transparante en veilige barrière. Doordat er geen zichtbare bevestigingen zijn, eist deze de borstwering de aandacht niet op en is ze perfect combineerbaar in elk interieur.

 

                         MATERIAAL 

Er wordt gebruik gemaakt van een gelaagd veiligheidsglas dat éénzijdig ingeklemd wordt in een bodemprofiel. Dit profiel kan ingewerkt worden in de vloerplaat zodat enkel het glas zichtbaar is. Indien dit profiel niet kan ingewerkt worden, kan het profiel bovenop de bestaande vloer geplaatst worden.

 

                         MONTAGE    

De keuze en montage van het bodemprofiel is bij deze borstwering heel belangrijk. Er zijn veel verschillende profielen mogelijk, elk met hun specifieke manier van bevestigen. Het is dan ook cruciaal om bij de aanvang van het (ver)bouwproject hier een juiste keuze in te maken. Het is heel belangrijk om de plaatsing van het bodemprofiel tijdig in te plannen als men het bodemprofiel onzichtbaar in de vloer wil monteren.

 

Deze borstweringen kunnen ook aangeboden worden als zelfbouwpakket. Urban Steel bereidt alle materialen voor, u zorgt zelf voor de plaatsing. Tijdens het hele proces staan wij u bij met technisch advies.

 

borstwering in glas borstwering in glas

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                             OPTIES  

 

glaskeuze  KEUZE VAN HET GLAS

Er zijn veel verschillende soorten glas. Vaak wordt er gebruik gemaakt van standaard helder glas. Maar ook mat (ondoorzichtig) of zelfs gekleurd glas is mogelijk. Ook bestaat er extra helder glas. Hierbij wordt de typische groene kleur van normaal glas verwijderd.


 

profielen  BOVENZIJDE

Voor de bovenzijde van de borstwering zijn er verschillende mogelijkheden. Voor een minimalistische look kan de bovenzijde van de glasplaat vrij gelaten worden. Anderzijds kan er ook een afwerkingsprofiel op geplaatst worden. Er is een ruime keuze uit inox, aluminium of gelakte profielen, zowel rond als vierkant.


 

ingewerkt  INGEWERKT OF OPBOUW

Afhankelijk van de situatie kan het bodemprofiel al dan niet onzichtbaar ingewerkt worden. Deze keuze dient gemaakt te worden in een vroeg stadium van de bouwwerken.


 

regelbaar  REGELBARE GLASPLATEN

Als er gekozen wordt om de bovenzijde van het glas vrij te laten, is het belangrijk dat de glasplaten mooi uitgelijnd zijn. Hiervoor bestaan er speciale regelsystemen in sommige profielen, waardoor er voor kan gezorgd worden dat de glasplaten perfect in lijn staan.


 


HomeHome

Wagentje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.
Adverteren