Stalen trap met stalen treden

stalen trap met stalen treden

 

                         INFO          

Stalen trappen hebben dankzij hun natuurlijke eigenschappen een warme uitstraling, maar brengen toch een moderne en strakke toets in de woning. Door gebruik te maken van slijtvaste, stalen treden van slechts 10 mm dik, vormt deze trap een uniek samenspel van pure vormen en lijnen, geschikt voor elke type van woning.

 

                         MATERIAAL 

Een trap in warmgewalst staal heeft een specifieke uitstraling. Bij het warmwalsen van staal ontstaat er een laag koolstof die de bovenste laag vormt van het staal. Dit geeft de mooie, zwarte kleur. Koolstof is enorm hard en vormt daardoor een slijtvaste laag. Er komt een natuurlijke tekening met donkergrijze en blauwe accenten naar boven. Dit maakt de trap tijdloos en niet gebonden aan modetrends. De trap wordt behandeld, maar heeft toch een onbehandelde look. Deze behandeling is eenmalig en accentueert de natuurlijke tekening in het staal.

 

                         MONTAGE    

De trap wordt in stukken ter plaatse gebracht en verder afgewerkt. Zo zijn er minder montagekosten, wat leidt tot een voordelige oplossing.

 

                         ONTWERP    

Een trap in warmgewalst staal heeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar is ook strak. Met staal heb je heel wat vrijheid en mogelijkheden qua ontwerp. De treden kunnen bijvoorbeeld heel dun zijn, waardoor het vooraanzicht heel slank is. Individuele ontwerpen, persoonlijke ideeën kunnen, binnen de technische vereisten, altijd uitgewerkt worden.

 

stalen trap met open treden zwevende stalen trap
stalen trap met schuine wang stalen bloktrap

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

mat of helder glas  GESLOTEN TREDEN

Bij een trap met gesloten treden worden er stalen tegentreden geplaatst. De trap kan op verschillende manieren gesloten worden. Er kan een overstekende, een scherpe of ronde neus gemaakt worden. Ook een z-vorm is mogelijk. Een trap met gesloten treden wordt meestal gebruikt als er zich onder de trap een ruimte bevindt of om te vermijden dat er vuil door de trap valt.


 

bloktrap  BLOKTRAP

Een bloktrap is een variant op een trap met gesloten treden. De trap wordt zowel aan de boven- als de onderkant gesloten. Op deze manier krijg je het effect van een bloktrap.


 

trapwang  TRAPWANG

Als variant op een standaard trapwang kan de trapwang ook schuin gemaakt worden aan beide zijden of gekarteld aan één zijde en schuin aan de onderzijde. Een trapwang kan ook volledig op maat gemaakt worden naar elke smaak of wens.


 

glazen bordes  GLAZEN BORDES

Een bordes in doorzichtig glas combineert super mooi met een stalen trap. Licht en donker trekken elkaar aan. Een glazen bordes creëert ook extra licht onder de trap.