Toonzaal Lebbeke

Toonzaal Lebbeke

Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal zal u een beter zicht geven op de unieke mogelijkheden die Urban Steel te bieden heeft. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg alle producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken in de toonzaal.

Vanuit deze locatie worden de plaatsingen van alle aangeboden producten uitgevoerd.

 

 

Vrije toegang

Elke eerste woensdag van de maand is de toonzaal vrije te bezoeken van 13u tot 18u.

 

Toonzaal bezoek plannen

Breng een bezoek aan de toonzaal van Urban Steel te Lebbeke. Een Urban Steel medewerker zal u persoonlijk begeleiden bij uw bezoek en een vrijblijvende offerte bezorgen. Een Urban Steel toonzaal heeft geen vaste openingsuren. Er wordt steeds gewerkt op afspraak. Zo kan er voldoende aandacht en tijd besteed worden aan uw project.

Gelieve bij uw bezoek plannen en/of foto's van de huidige situatie mee te brengen.

Plan uw toonzaal bezoek

 

 

Video gesprek plannen

U kan opteren om een afspraak te maken met een Urban Steel medewerker via een videogesprek. U komt dan rechtstreeks in contact met een medewerker die u kan helpen met de technische en commerciële vragen omtrent uw project. Indien gewenst kan er onmiddellijk online een offerte opgemaakt worden.

Plan uw video gesprek

 

 

Afhaling plannen

Nadat u een bericht ontvangen heeft dat uw bestelling klaar is voor afhaling, kan u online een afspraak maken om deze te komen afhalen.

Plan uw afhaling

 

 

Contactgegevens

info.lebbeke@urbansteel.be

+3252525827

Brusselsesteenweg 211, 9280 Lebbeke, België