Trapleuning in staal en glas

 

                         ONTWERP    

Een stalen trapleuning is mooi door zijn eenvoud. Door te combineren met glas blijft de minimalistische look behouden, maar is er extra veiligheid. Er wordt gebruik gemaakt van platte, stalen elementen, waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat en een uiterst slank profiel.De trapleuning kan een mooi geheel vormen met een borstwering. Er kan gekozen worden voor een pure look van warmgewalst staal, of voor de strakkere look, door deze te poederlakken in een RAL-kleur naar keuze. 

 

                         MATERIAAL 

Deze trapleuningen worden ambachtelijk vervaardigd. Hierdoor zijn er talloze variaties mogelijk en kan deze aangepast worden aan persoonlijke wensen. De glasplaten die gebruikt worden zijn enorm sterk en vormen een veilige bescherming. 

 

                         MONTAGE    

Indien er wordt gekozen voor de natuurlijke look van warmgewalst staal, dan wordt de trapleuning ter plaatse vervaardigd en behandeld. Hierbij blijven de lasjes zichtbaar. Wordt er gekozen voor een gelakte variant, dan wordt het geheel naadloos afgewerkt en indien mogelijk als één geheel geplaatst.

 

trapleuning in staal en glas trapleuning in staal en glas

 

download onze brochures Download hier onze brochures

 

                                                                                                                            OPTIES  

 

gelakt stalen trapleuning  GELAKT STAAL

Als u kiest voor een gelakte trapleuning, dan kan u zelf de kleur van de lak kiezen: een contrasterende kleur, een opvallende kleur, of een RAL-kleur die bij de rest van uw woning past.


 

keuze glas  KEUZE VAN HET GLAS

Er zijn veel verschillende soorten glas. Vaak wordt er gebruik gemaakt van standaard helder glas. Maar ook mat (ondoorzichtig) of zelfs gekleurd glas is mogelijk.


 

verticale staven  BEVESTIGING

De verticale palen kunnen zowel op de vloer als tegen de muur van het trapgat of vide geplaatst worden. Voor beide situaties zijn verschillende opties mogelijk.