Advies aan huis

Advies aan huis

Contacteer me voor advies aan huis

Ieder huis is uniek, elke situatie anders

Op onze website vindt u veel info en foto's terug van trappen, trapleuningen en balustrades. Ook de prijs kan u zelf berekenen.
Maar hoe kan u dit allemaal toepassen op uw situatie?
Wat zijn de mogelijkheden?
Indien gewenst komt een Urban Steel medewerker bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden, en maakt onmiddellijk enkele offertes voor u op.

Wat kan u verwachten van een advies aan huis?

Advies en opmeting voor zelfplaatser

Indien u zelf uw trap, trapleuning of balustrade wenst te plaatsen, kan u opteren voor één van onze zelfbouwpakketten. Een Urban Steel medewerker kan u adviseren over de bevestigingsmogelijkheden, veiligheidsvoorschriften, aandachtspunten en nog veel meer. Indien gewenst kan de Urban Steel medewerker voor u de opmeting uitvoeren en de juiste maten bepalen voor productie (indien technisch mogelijk).

Een ervaren opinie

Elke Urban Steel medewerker die aan huis komt, heeft vele jaren ervaring en kan een situatie snel inschatten. Zo kan, bij een renovatie, soms een niet zo voor de handliggende oplossing bestaan, die het gebruiksgemak van bv. uw trap enorm vergroot. Samen van gedachten wisselsen met een ervaringsdeskundige kan verfrissende inzichten voortbrengen.

Materialen

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat we aanbieden, zal naast een uitgebreid fotoarchief, de Urban Steel medewerker ook enkele stalen van de mogelijke materialen meebrengen. Zo kan u de kleur en structuur van de materialen in uw eigen woning ontdekken, en een goed beeld krijgen van het eindresultaat. Hou er rekening mee om bij uw aanvraag alvast een indicatie te geven van de materialen waar u zou willen mee werken, zodat we de gewenste stalen kunnen meebrengen.

Onmiddellijk offerte(s)

De prijs is niet onbelangrijk. Bij een bezoek van een Urban Steel medewerker aan uw woning zal hij onmiddellijk een of meerdere offertes voor u opmaken, zodat u exact weet wat de voorgestelde opties kosten. Uiteraard zijn deze offertes volledig vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Kostprijs advies

Voor een advies aan huis zullen we in sommige gevallen een vergoeding vragen, ter compensatie van de verplaatsingskosten. Of er al dan niet een vergoeding zal aangerekend worden, zal afhangen van uw regio ten opzichte van het dichtbijzijnste filiaal, en eventueel andere werven waar we op dat moment actief zijn.

We trachten deze vergoeding te vermijden, of dit bedrag zo laag mogelijk te houden, maar met de huidige verkeersdrukte en brandstofprijzen, is het niet evident dit nog kostenloos te doen in heel België.

Indien u een bestelling van minimaal € 500 exclusief BTW plaatst, zullen de eventueel betaalde verplaatsingskosten in mindering gebracht worden van uw bestelling.

Hoe aanvragen?

Indien u advies aan huis wenst aan te vragen, stuur dan een mail naar info@urbansteel.be. Een Urban Steel medewerker zal u contacteren om de eventuele vergoeding te bepalen, en een tijdstip af te spreken.

Gelieve volgende info te vermelden in uw mail om een advies aan huis aan te vragen:

  • Uw naam
  • Het adres van het bezoek (werfadres)
  • Uw telefoonnummer
  • Een korte omschrijving van waar u naar op zoek bent
  • Eventueel foto's en/of plannen

Contacteer me voor advies aan huis

Of liever in de toonzaal?

Uiteraard nodigen we u ook heel graag uit in één van onze vestigingen. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg alle producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken in de toonzaal. Zo verkijgt u het beste beeld van wat we u kunnen bieden.

Ook een virtueel bezoek aan de toonzaal via een video gesprek is mogelijk. Tijdens het video gesprek kan u alle mogelijkheden bespreken en kan u ondertussen de toonzaal virtueel bezoeken. De Urban Steel medewerker maakt dan samen met u enkele offerte(s) op.

Boek online uw toonzaal bezoek of video gesprek