Contacteer ons

U wenst contact met ons op te nemen?

U kan ons bereiken via de contactgegevens vermeld, rechts of onderaan, op deze pagina.

U wenst een offerte?

Indien u een offerte wenst, kan u in de eerste plaats gebruik maken van onze product configurator en offertesysteem. U kiest het product dat u nodig heeft in onze categorieën (trappen, trapleuningen, balustrades) of u maakt een productkeuze in onze realisaties of inspiratie pagina. Wanneer u op de productpagina bent aanbeland, kan u d.m.v. van de verschillende keuzemenu’s uw persoonlijk product samenstellen. Indien u niet bent ingelogd, kennen we uw woonplaats niet, en houden we voor de plaatsing rekening met een gemiddelde rijtijd voor onze techniekers. U kan ter controle van uw configuratie uw offerteaanvraag doorsturen naar een Urban Steel medewerker.

U wenst een afspraak te maken?

Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal zal u een beter zicht geven op de unieke mogelijkheden die Urban Steel te bieden heeft. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg alle producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken in de toonzaal.

Een Urban Steel toonzaal heeft geen vaste openingsuren. Er wordt steeds gewerkt op afspraak. Zo kan er voldoende aandacht en tijd besteed worden aan uw project.

Omdat wij een persoonlijke opvolging van één en dezelfde persoon heel belangrijk vinden, kan deze persoon niet permanent aanwezig zijn in de toonzaal aangezien hij ook instaat voor opmetingen en werfbezoeken.

Plan een afspraak

U blijft toch met een vraag zitten?

U heeft een andere vraag of u wenst algemene informatie? Dan kan u onderstaand formulier invullen en verzenden. Een Urban Steel medewerker zal dan verder contact met u opnemen.

Alvast bedankt.

 

Contact

Urban Steel Lebbeke
Brusselsesteenweg 211
9280 Lebbeke

Plan een afspraak

Klantendienst

Je kan bij ons terecht met al jouw vragen.

Consulteer alvast onze 'veel gestelde vragen' (FAQ) en je vindt wellicht een antwoord op jouw specifieke vraag.

FAQ

 

Blijf je toch met een vraag zitten, dan kan je ons telefonisch bereiken op 052 52 58 27
of via e-mail op info.lebbeke@urbansteel.be