Nieuwe partners gezocht

 

Franchise

Urban Steel is in volle expansie. Naast de bestaande filialen, zijn we op zoek naar gemotiveerde en ondernemende mensen die een eigen Urban Steel franchise wensen te starten. Als franchisenemer kan u deel uitmaken van het groeiende Urban Steel verhaal. U krijgt van ons de nodige technische en zakelijke ondersteuning om een succesverhaal op te bouwen.

U bent uw eigen baas in uw eigen zaak. U runt uw eigen bedrijf onder begeleiding en volgens de Urban Steel huisstijl. U wordt tevens geadviseerd bij het financiële en administratieve aspect om een eigen Urban Steel vestiging te starten en te runnen. Voor de opbouw van een eigen toonzaal en het samenstellen van een team van techniekers, krijgt u ook voldoende begeleiding.

Op deze manier start u een eigen zaak, maar elimineert u veel onbekenden en kan u met een geruster hart aan de slag. Op basis van de zich reeds bewezen systemen en ervaringen, ligt de weg naar een mooie samenwerking open.

We zijn hierbij op zoek naar mensen die zin hebben in ondernemen, met een commercieel en technisch inzicht.

Neem contact op met rik@urbansteel.be voor meer info over de mogelijkheden en voorwaarden van deze opportuniteit.

 

Wat betekent franchise?

Een franchise is een manier van samenwerking tussen twee onafhankelijke partners: de franchisegever en franchisenemer. Het is een commerciële samenwerkingsformule waarbij de franchisenemer een overeenkomst sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). De franchisegever geeft u het recht om tegen een vergoeding een zaak met die handelsnaam te exploiteren. Ruim 80% van de zaken en winkels in een gemiddelde winkelstraat in België is een franchise.