Offerte aanvragen

Alles begint met een offerteaanvraag.

Als u start met een (ver)bouwproject kiest u graag wat u mooi vindt, wat praktisch is maar ook het prijskaartje is belangrijk. Een correcte prijsofferte vinden wij bij Urban Steel heel belangrijk.

U kan op verschillende manieren een prijsofferte bij Urban Steel aanvragen.

Offertesysteem

Dit is de snelste en efficiëntste manier op een offerte aan te vragen want u zit zelf aan de knoppen. Urban Steel heeft een uniek offertesysteem ontwikkeld. We trachten om binnen enkele muislikken, op een zo vlot mogelijke manier, een zo scherp mogelijke prijsofferte te bezorgen.

U kiest het product dat u nodig heeft in onze categorieën (trappen, trapleuningen, balustrades) of u maakt een productkeuze in onze realisaties of inspiratie pagina. Wanneer u op de productpagina bent aanbeland, kan u d.m.v. van de verschillende keuzemenu’s uw persoonlijk product samenstellen. Indien u niet bent ingelogd, kennen we uw woonplaats niet, en houden we voor de plaatsing rekening met een gemiddelde rijtijd voor onze techniekers. U kan ter controle van uw configuratie uw offerteaanvraag doorsturen naar een Urban Steel medewerker.

Afspraak toonzaal

Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal zal u een beter zicht geven op de unieke mogelijkheden die Urban Steel te bieden heeft. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg alle producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken in de toonzaal.

Een Urban Steel medewerker zal u persoonlijk begeleiden bij uw bezoek en een vrijblijvende offerte bezorgen.

Een Urban Steel toonzaal heeft geen vaste openingsuren. Er wordt steeds gewerkt op afspraak. Zo kan er voldoende aandacht en tijd besteed worden aan uw project.

Plan een afspraak

Contactgegevens

U kan met Urban Steel ook altijd telefonisch contact opnemen of via e-mail. U vindt onze gegevens op onze contactpagina.