Over ons

Over ons

Historiek

In 2010 is Urban Steel gestart met een webshop in inox onderdelen, volledig gericht naar de particuliere zelfbouwer. Geleidelijk aan kwam de vraag van klanten om de producten te kunnen bekijken alvorens ze te bestellen, en of ze hulp konden krijgen bij het samenstellen van een opstelling. Daarom werd een toonzaal ingericht waar alle producten uitgestald stonden en de klanten inspiratie konden opdoen voor eigen projecten. Niet veel later werd er ook aan de vraag voor plaatsingen voldaan door eigen techniekers op te leiden en opstellingen te laten installeren.

Naast de verkoop van het online gamma, werden er in 2011 ook metalen design trappen aangeboden. De productie van de trappen in eigen beheer volgde in 2012.

Door zijn expertise in warmgewalste stalen trappen, heeft Urban Steel ondertussen een eigen huisstijl ontwikkeld.
Trappen, trapleuningen en balustrades, uitgevoerd in warmgewalst staal zijn onze specialiteit.

Beleving

Urban Steel gelooft er in dat u als klant bij de zoektocht naar uw trap, trapleuning of balustrade vooral transparant geïnformeerd wenst te worden over de prijzen en mogelijkheden. Daarom hebben we bij Urban Steel sterk ingezet op digitalisering en transparantie van wat de mogelijkheden zijn van onze aangeboden producten, en voor welke prijs. Zo kan u zelf op de site uw gewenste configuratie samenstellen, en onmiddellijk ervaren welke implicaties uw keuzes hebben op de prijs. Deze beleving is uniek in de markt van trappen, trapleuningen en balustrades. Iedereen kan online een gepersonaliseerde prijsofferte maken met behulp van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve prijscalculator.

Inspiratie en realisaties

Ben je op zoek naar de ultieme trap, trapleuning of balustrade? We helpen je graag tijdens dit creatieve proces om een beetje inspiratie op te doen. Zo krijg je ook al een idee van wat er allemaal mogelijk is bij ons. Je kan hierbij naar onze inspiratiepagina gaan. Daar krijg je een overzicht van allerhande themawoorden. Klik en ontdek!

Laat je inspireren en Bekijk onze realisaties

Goed om weten... Nadat u een themawoord heeft gekozen, verschijnen er foto’s van realisaties die werden uitgevoerd in dit thema. Links onderaan op de foto staat een groene knop met ‘bekijk product’. Als u hierop klikt gaat u naar de productpagina van deze realisatie. Op deze pagina staan alle opties reeds ingevuld zoals weergegeven op de foto. U kan hierbij ook onmiddellijk de prijs aflezen. De prijs wordt realtime berekend, gebaseerd op uw (werf)adres, rekening houdend met de rijtijd van onze techniekers tussen het dichtstbijzijnde filiaal en uw (werf)adres. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u zich registreert om uw exacte woonplaats te kennen.

Registreren

Toonzaalbezoek

Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal zal u een beter zicht geven op de unieke mogelijkheden die Urban Steel te bieden heeft. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg al onze producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken en betreden in de toonzaal.

Indien gewenst zal een Urban Steel medewerker u persoonlijk begeleiden bij uw bezoek en u een vrijblijvende offerte bezorgen.

Een Urban Steel toonzaal heeft geen vaste openingsuren. Er wordt steeds gewerkt op afspraak. Zo kan er voldoende aandacht en tijd besteed worden aan uw project.

De Urban Steel medewerker met wie u een afspraak maakt, wordt automatisch uw persoonlijke contactpersoon gedurende de rest van het (eventuele) traject. Deze contactpersoon ontvangt u dan niet alleen in de toonzaal, maar zal ook instaan voor de eventuele opmeting, planning en oplevering van uw project.

Omdat wij een persoonlijke opvolging van één en dezelfde persoon heel belangrijk vinden, kan deze persoon niet permanent aanwezig zijn in de toonzaal aangezien hij ook instaat voor opmetingen en werfbezoeken. Daarom heeft onze toonzaal geen vaste openingsuren, en vragen we u om steeds een afspraak te maken opdat u zich niet nodeloos verplaatst.

U kan een afspraak maken via het onlinesysteem of u kan ons telefonisch contacteren.

Plan een afspraak   Contacteer ons