Over ons

 

Historiek

In 2010 is Urban Steel gestart met een webshop in inox onderdelen, volledig gericht naar de particuliere zelfbouwer. Geleidelijk aan kwam de vraag van klanten om de producten te kunnen bekijken alvorens ze te bestellen, en of ze hulp konden krijgen bij het samenstellen van een opstelling. Daarom werd een toonzaal ingericht waar alle producten uitgestald stonden en de klanten inspiratie konden opdoen voor eigen projecten. Niet veel later werd er ook aan de vraag voor plaatsingen voldaan door eigen techniekers op te leiden en opstellingen te laten installeren.

Naast de verkoop van het online gamma, werden er in 2011 ook metalen design trappen aangeboden. De productie van de trappen in eigen beheer volgde in 2012.

Door zijn expertise in warmgewalste stalen trappen, heeft Urban Steel ondertussen een eigen huisstijl ontwikkeld.

Trappentrapleuningen en balustrades, uitgevoerd in warmgewalst staal zijn onze specialiteit.

 

Beleving

Urban Steel gelooft er in dat u als klant bij de zoektocht naar uw trap, trapleuning of balustrade vooral transparant geïnformeerd wenst te worden over de prijzen en mogelijkheden. Daarom hebben we bij Urban Steel sterk ingezet op digitalisering en transparantie van wat de mogelijkheden zijn van onze aangeboden producten, en voor welke prijs. Zo kan u zelf op de site uw gewenste configuratie samenstellen, en onmiddellijk ervaren welke implicaties uw keuzes hebben op de prijs. Deze beleving is uniek in de markt van trappen, trapleuningen en balustrades. Iedereen kan online een gepersonaliseerde prijsofferte maken met behulp van een gebruiksvriendelijke en intuïtieve product configurator.

Product configurator