Offertesysteem

Offertesysteem

Urban Steel heeft een uniek offerte systeem ontwikkeld. We trachten om binnen enkele muisklikken, op een zo vlot mogelijke manier, een zo scherp mogelijke prijsindicatie te bezorgen. Een prijs plakken op een persoonlijk product met verschillende opties is niet altijd evident. Daarom laten we u zo veel mogelijk zelf aan de knoppen draaien.  Als bezoeker van de Urban Steel site wenst u te weten hoeveel een getoonde realisatie zou kosten indien u deze in uw woning zou willen laten plaatsen, en het eventuele prijsverschil tussen de verschillende opties. Tijdens het verkennen en kiezen van de mogelijkheden gaan we een zo persoonlijke mogelijke begeleiding voorzien, ondersteund door een uitgebreid, gedigitaliseerd systeem. Naast ons innovatieve digitale offertesysteem op de site, kan u ons ook persoonlijk contacteren om uw wensen door te geven. Een Urban Steel medewerker zal uw project ter harte nemen en u verschillende mogelijkheden aanbieden. Indien u wenst langs te komen in de toonzaal, is het raadzaam om een afspraak te maken. U kan een afspraak maken via het onlinesysteem of u kan ons telefonisch contacteren.

Hoe werkt het offerte systeem?

U kiest het product dat u nodig heeft in onze categorieën (trappentrapleuningenbalustrades) of u maakt een productkeuze in onze realisaties of inspiratie pagina. Wanneer u op de productpagina bent aanbeland, kan u d.m.v. van de verschillende keuzemenu’s uw persoonlijk product samenstellen. Indien u niet bent ingelogd, kennen we uw woonplaats niet, en houden we voor de plaatsing rekening met een gemiddelde rijtijd voor onze techniekers.

Offerteaanvraag

Bij een technisch product zoals een trap, trapleuning of balustrade, zijn er echter een heel pak factoren die een invloed kunnen hebben op de prijs, of zelfs de haalbaarheid van de keuze. Zo is ieder project bij Urban Steel altijd 100% maatwerk, en zullen de materialen op maat vervaardigd worden naargelang de specifieke situatie. Daarom is de prijs die de configurator op de website laat zien een benadering van de definitieve prijs. En in bv. sommige gevallen zal een gekozen opstelling technisch niet haalbaar zijn in uw situatie. Daarom dient u uw offerteaanvraag die u zelf heeft samengesteld nog door te sturen naar een Urban Steel medewerker. Om een duidelijk beeld van de situatie te kunnen schetsen, vragen we ook om eventuele (bouw)plannen van de nog te realiseren woning of verbouwing, duidelijke foto’s van de situatie in verschillende perspectieven en enkele ondubbelzinnige afmetingen van de situatie door te sturen. Aan de hand van deze gegevens, kan een Urban Steel medewerker inschatten of de gekozen opstelling en berekende prijs op de offerteaanvraag haalbaar en correct is. Indien de Urban Steel medewerker nog verdere vragen heeft zal hij u steeds contacteren om de mogelijkheden verder te bespreken.

Voorbeelden

Enkele voorbeelden die een invloed kunnen hebben op de haalbaarheid van uw keuze of de prijs van de offerteaanvraag (niet limitatief):

  • Bevestigingsmogelijkheden (ondergrond, materiaal, dakbedekking,…)
  • Vereiste veiligheidsnormen (gebruik, valrisico,…)
  • Toegankelijkheid van de werf (afstand tot toegang woning, breedte/vorm gang tot plaatsingsplaats,…)
  • Verticaal transport (gelijkvloers, verdieping(en),…)
  • Afwijkingen van normale situatie (haaksheid hoeken, vlakheid ondergrond,…)

Offerte

Nadat de Urban Steel medewerker uw offerteaanvraag, samen met eventuele plannen en/of foto’s heeft gecontroleerd, kan hij deze offerteaanvraag aanpassen of valideren. Een offerteaanvraag kan ook verder besproken worden in de toonzaal indien u nog extra gegevens wenst toe te voegen of specifieke wensen heeft.

Plan een afspraak

Nadat de Urban Steel medewerker de offerteaanvraag en uw situatie heeft bekeken en eventueel aangepast, wordt de offerteaanvraag omgezet naar een officiële, bindende offerte. Deze offerte kan dan in een volgend stadium eventueel omgezet worden in een bestelbon.

Uiteindelijk zal de eindfactuur overeenstemmen met deze offerte. Wenst u in later stadium nog opties te wijzigen of extra’s toe te voegen aan deze offerte of bestelling, dan zal er steeds op voorhand een exacte prijs gecommuniceerd worden zodat u vooraf weet wat de factuur zal zijn.