Toonzaal

Toonzaal

Een bezoek brengen aan een Urban Steel toonzaal zal u een beter zicht geven op de unieke mogelijkheden die Urban Steel te bieden heeft. U kan de verschillende materialen en afwerkingen bekijken en vergelijken. Nagenoeg alle producten staan uitgestald in de ruime toonzaal. Waarheidsgetrouwe trappen kan u komen ontdekken in de toonzaal.

Een Urban Steel medewerker zal u persoonlijk begeleiden bij uw bezoek en een vrijblijvende offerte bezorgen.

Een Urban Steel toonzaal heeft geen vaste openingsuren. Er wordt steeds gewerkt op afspraak. Zo kan er voldoende aandacht en tijd besteed worden aan uw project.

De Urban Steel medewerker met wie u een afspraak maakt, wordt automatisch uw persoonlijke contactpersoon gedurende de rest van het (eventuele) traject. Deze contactpersoon ontvangt u dan niet alleen in de toonzaal, maar zal ook instaan voor de eventuele opmeting, planning en oplevering van uw project.

Omdat wij een persoonlijke opvolging van één en dezelfde persoon heel belangrijk vinden, kan deze persoon niet permanent aanwezig zijn in de toonzaal aangezien hij ook instaat voor opmetingen en werfbezoeken.

U kan een afspraak maken via het onlinesysteem, een video gesprek plannen of u kan ons telefonisch contacteren.

Plan een afspraak    Plan uw video gesprek   Contacteer ons