Webshop

Webshop

In de webshop van Urban Steel kan je alle onderdelen die we aanbieden terugvinden. Dit kan gaan van inox lasonderdelen tot aluminium profielen tot glasklemmen tot …

De meeste producten kan je onmiddellijk in je winkelmandje plaatsen en bestellen.

De webshop is onderverdeelt in 5 categorieën:

Onderdelen per toepassing

In deze categorie krijg je een overzicht van alle mogelijke toepassingen bij Urban Steel. Per toepassing kan je bekijken welke onderdelen geschikt zijn. Zo kan je doelgericht de juiste onderdelen terugvinden voor een bepaalde toepassing.

Inox onderdelen

 

In deze categorie vind je alle onderdelen terug, uitgevoerd in inox (RVS). Met deze onderdelen kan je zelf een trapleuning of balustrade samenstellen.

Alu onderdelen

In deze categorie vind je alle onderdelen terug, uitgevoerd in aluminium. Aluminium kan je naast een onbehandelde look, ook voorzien van een RAL kleurcoating naar keuze. Met deze onderdelen kan je zelf een trapleuning of balustrade samenstellen. 

Glas toebehoren

In deze categorie vind je alle toebehoren terug om glasplaten te bevestigen als trapleuning of balustrade. Hier vind je onder andere glasklemmen terug, maar ook montagesystemen en u-profielen.

Losse glasplaten

Losse glasplaten in verschillende uitvoeringen (gelakt, gehard, gelaagd,…) kan je in deze categorie terugvinden. Je kan hier een indicatieve prijs berekenen voor zelfplaatsing maar in tegenstelling tot wat vermeld staat op de productpagina's van losse glasplaten, kunnen we geen indiciatieve prijs inculsief plaatsing meedelen. Deze verschijnt wel op de productpagina maar is niet geldig in deze uitzonderlijke situatie.

De losse glasplaten kunnen gebruikt worden om dienst te doen als glazen blad voor een salontafel of als douchesherm in de badkamer. De mogelijkheden zijn hier zo breed dat we er geen vaste logica kunnen instoppen. Dit geldt ook voor het transporteren van losse glasplaten.

Je kan wel altijd een offerteaanvraag doorsturen voor de losse glasplaten die je nodig zou hebben. Een Urban Steel medewerker zal je contacteren om alles verder te bespreken.