Persoonlijke offerteaanvraag

Persoonlijke offerteaanvraag

Alles begint met een offerteaanvraag.

Als u start met een (ver)bouwproject kiest u graag wat u mooi vindt, wat praktisch is maar ook het prijskaartje is belangrijk. Een correcte prijsofferte vinden wij bij Urban Steel heel belangrijk.

Tijdens het verkennen en kiezen van de mogelijkheden gaan we een zo persoonlijke mogelijke begeleiding voorzien, ondersteund door een uitgebreid, gedigitaliseerd systeem.

Naast ons innovatieve digitale offertesysteem op de site, kan u ons ook persoonlijk contacteren om uw wensen door te geven. Een Urban Steel medewerker zal uw project ter harte nemen en u verschillende mogelijkheden aanbieden. U kan ons telefonisch bereiken of contacteren via e-mail.

Contacteer ons

Hoe werkt het offerte systeem?

U kiest het product dat u nodig heeft in onze categorieën (trappentrapleuningenbalustrades) of u maakt een productkeuze in onze realisaties pagina. Wanneer u op de productpagina bent aanbeland, kan u d.m.v. de verschillende keuzemenu’s uw persoonlijk product samenstellen. Indien u niet bent ingelogd, kennen we uw woonplaats niet, en houden we voor de plaatsing rekening met een gemiddelde rijtijd voor onze techniekers.

Indien u wenst langs te komen in de toonzaal, is het raadzaam om een afspraak te maken. U kan een afspraak maken via het onlinesysteem of u kan ons telefonisch contacteren.

Plan een afspraak

Zo wordt iedere offerteaanvraag persoonlijk door een medewerker bekeken. Deze medewerker zal u indien gewenst graag persoonlijk in de uitgebreide toonzaal ontvangen om de gemaakte keuzes, en alternatieven te bekijken en te overlopen.

De Urban Steel medewerker die u ontvangt in de toonzaal om uw project te bespreken wordt automatisch ook uw persoonlijke contactpersoon gedurende het hele traject. Alleen op deze manier kan er een compleet totaal project opgestart worden en een correcte prijs opgemaakt worden waarbij met alles rekening kan gehouden worden (persoonlijke wensen, specifieke eisen, innovatieve technische oplossingen, eventuele afwerkingen,…).

Omdat wij een persoonlijke opvolging van één en dezelfde persoon heel belangrijk vinden, kan deze persoon niet permanent aanwezig zijn in de toonzaal aangezien hij ook instaat voor opmetingen en werfbezoeken.